Längtar tillbaka!

När jag gick hem ifrån jobbet idag kände jag verkligen att jag längtade tillbaka till surfet, värmen och livet i Ibiraquera. Ska definitivt åka dit igen!

PeaceBakåtloop

En liten snutt från i höstas. Förmodligen en av mina torraste bakåtar! =)

Peace

Backloop S-313 from Markus Rydberg on Vimeo.


Ibiraquera 2010 film

Nu är vi hemma i kylan. Rackarns vad kallt det är... Men det blir ju i alla fall gött med jul =)

Resan till Ibiraquera var lyckad! Fick relativt mycket segling. Känner att min vågridning har utvecklats, börjar bli av med min onshore style. Har också blivit bättre på freestyle. Det som är perfekt med Ibira är att man kan köra både wave och freestyle!

Det är lite synd att det inte direkt är seglingbart här hemma nu för jag är riktigt vindsurfingssugen! Det är ett begär som aldrig kan stillas ;) Men det känns ändå inte helt deppigt då jag har en resa till att se fram emot. I mars glider jag och Emma till Maui i fem veckor..... Ska bli fett att äntligen få komma dit, en dröm jag har haft sen jag var fjorton!

Tills dess hoppas jag att det blir lite mildare så man kan få köra lite här hemma.
Ha en bra jul och jag hoppas att ni gillar min "julklapp"!  =)   
(för att se den i HD gå in på vimeo.com)

/Lille Mac

Markus Rydberg in Ibiraquera 2010 from Markus Rydberg on Vimeo.


Bilder och hemfärd!

Här kommer lite bilder från en session för några dagar sedan. Imorgon bitti åker vi till flygplatsen. Det känns riktigt konstigt att åka hem nu när man har varit här såpass länge. Jag kommer att sakna stället och det kommer bli segt att inte kunna vindsurfa på ett bra tag!

Jag håller på att klippa ihop en film från resan som kommer komma upp här inom kort, så saty tuned for some more Ibira Action!

See you in Sweden, Peace 

EnjoyJag kommer sakna Ibiraquera!


Surf och Segling

Den senaste veckan har det inte varit så mycket vind, så vi har vågsurfat en del. Det känns verkligen som att jag har fastnat för det. Det är riktigt skoj och hjälper nog vindsurfingen en del =)

Igår hade vi en klassisk dag här i Ibiraquera (logo till mast och side-off). Men det coolaste av allt är att jag delade en våg med Kauli Seadi, nu kan jag dö lycklig ;) Jävlar va skåp han ställde för övrigt. Jag tycker att han lätt är den bästa vågseglaren i världen. Goiter, Air Takas, feta aerials, you name it, allt sattes med style!

Imorgon är det vind igen, verkar bli en bra sista vecka=) 

Peace out

Vågsurfing är nice!

RSS 2.0