Härlig segling!

Vi hade en riktig bra början på veckan här i varberg (det var fint hemma på Läjet) och det ser ut att kunna bli ett bra slut också =) Ska försöka få lite filmat imorgon så stay tuned!

Peace out

Lay down spock


Soft helg!

I helgen hade jag en grabbkväll med brännboll, tunga rap battles och öl. Grymt häng!

Peace

The crew

PWA-veckan bokad

Yes, nu har vi bokat ett hus som vi ska bo i under pwa-veckan i Klitmöller. Det är ett riktigt fint hus och det ska bli skönt att slippa bo på camping eller liknande. Vi hoppas på bra action av proffsen och att vi själva får mycket segling!

Peace


20 år

Igår fyllde jag 20 år. Jag hann med systemet, tårta, födelsedagsmiddag och surf. Surfet var den bästa presenten!
 =)

Peace out

Jag firar med tårta

Bra eller dåligt?

Det är många som tycker att kosttillskott bara är skit. Jag har köpt ett och jag tycker att det är bra när man t.ex har tränat på gymmet eller surfat länge då det stillar hungern och gör att jag får mer ork..

Peace


Mycket regn

Jag stack ut och körde i Norra Näs igår. Två timmars freestyle med 6,0:an. Tommy med familj var och körde med. Lill-Jeppe satte cleana geckos.

Det är lovat vind idag men det ser inte lovande ut. Det regnar mycket så det blir nog att åka till AfrikaHuset istället..

Peace out

Softardag i regnet

Personligt rekord

Jag sålde mitt 5,9 icon till Jan från göteborg på nytt personrekord. 45 minuter efter jag la ut det på surfzone var det sålt. Det kallar jag snabba puckar...

Det var planerat att åka till Danmark för tävling i helgen, men det är en allt för ostadig prognos för att lägga pengarna och tiden på den långa resan. Det får bli till att segla här hemma istället, och det är ju inte helt fel!

Peace out


Icon: ett grymt bra segel!


Vind?

Jag sitter och väntar på att det ska blåsa upp. Både Dmi och Smhi har lovat vind... Hoppas det blir något!


Undrar om det blir något av det här?

Fix

Jag drog i botten med fenan några gånger igår så den var tvungen att få lite vård idag. Det är faktiskt väldigt förvånande att en 20cm fena kan hålla så bra höjd, plana tidigt och tåla bakfotstryck utan att få spinout...
Helt grymt!


Imponerande fena!


Freestyle film

Nu är den filmen klar! Det var knappt planing med 6,0 men ändå riktigt kul! Ett stort tack till farsan som filmade! Enjoy

Slide that surface from Markus Rydberg on Vimeo.


Film på gång

Jag seglade en sväng idag. Farsan filmade lite och jag håller på att klippa ihop det nu. Filmen kommer upp senare ikväl så stay tuned. Peace

Nytt Segel

Shit, jag börjar mer och mer komma in på freestyle. Först en ny bräda och nu har jag köpt ett Black Tip 6,0 för att kunna få ännu fler dagar på vattnet... Det är faktiskt riktigt skoj och jag tror även att det har en positiv inverkan på vågseglingen!

Peace

Twin Tip 100 och Black Tip 6,0 

600 km

Igår körde jag och Erik ner till Gislövshammar vid sju på morgonen. Det var bra segling men så sjukt kallt så att det tog bort en del av glädjen. På slutet kändes det som om mina händer var två isblock! Jag är sådärnöjd med min segling, men det var ändå kul att köra detta beryktade spot!


Bild från google

New header + Action shots

Har fixat headern nu (Emma har gjort ett grymt jobb med bilden!) Har även förstorat bloggen en aning så nu kan jag göra mina farobilder rättvisa!

Peace
 


Bonussurf!

Det blåste upp lite igår eftermiddag så jag stack ut en sväng innan Emmas modevisning. Bonussurf!I väntan på modevisning...


Lättvind

Det blåste upp till en bris nu i eftermiddags. Jag riggade 6,0 och stack ut men det var lite för lite för planing. Jag snurrade lite segel och lärde mig att göra geckos. Det ser ut att kunna bli lite vind imorgon. Vi hoppas på det!

Peace

Denna satte jag flertalet av idag....


Flaka!

Yes! Jag satte mina första Flakas igår=) Jag har alltid varit lite avis på dom som har kunnat göra flakas, men nu är jag en av om!

Header på gång att komma upp på bloggen. Stay tuned för att se hur den ser ut!

Peace


RSS 2.0