Good news

Yeez, idag har vi fått besked om att väskan kommer imon. Tack morsan som ringde till landvetter och stod på!

Idag har jag seglat (i ketchup) men det gick sådär. Ganska ringrostig och andra grejer, det kan bara bli bättre....
Hoppas på segling i pozo imon. Annars är det bara hämtning av väskan och att skaffa spanskt mobilnummer som gäller!

Peace // Lille-mac


still searching

Vi väntar fortfarande på min väska. Idag var jag tvungen att köpa tandkräm, tandborste mm. Som tur är är farsan här, så jag kan låna hans kläder. Det börjar kännas lite sunkigt att gå runt i samma jeans och kallsonger nu....

Igår var det segt värre. Men pratade med Emma och då kändes det lite bättre. Skype är en bra grej att ha!

Om jag ska snacka om surfet som jag trotts allt ändå är här för så ser det bra ut för veckan. Vinden kommer från söder, därför får vi dra till ett annat ställe och köra. Jag har fått låna stroppar, mastförlängare och allt annat som har försvunnit med packningen av Cutre så jag ser fram emot en härlig dag på vattnet imorgon.

Keep it up! Peace


Pozo från andra sidan


Farsan kollar in saltkanalen vid Salinas


Man ser mycket ödlor här. Fräckt med lite naturbilder va? ;)


I say no more!

Pozo: dag 1

Hej, nu sitter jag på pozo och tar det lugnt. Flygresan gick supersmidigt förutom att mitt bagage inte dök upp. Så nu sitter jag här utan några kläder, utan fotstroppar eller fenor, utan tandborste mm. Det kunde ha varit en bättre start på resan om man säger så^^Där satt jag och väntade. Men ingen väska kom. "Anticlimax Deluxe"

Nedräkning: 1 dag kvar

Japp, i natt åker jag till flygplatsen för att sen dra vidare mot Pozo. Allt är packat och klart så nu är det bara att vänta! =) Jag känner mig riktigt laddad för att få segla så mycket jag bara kan. Prognosen ser lite dålig ut för veckan, men det ordnar sig nog...

Så nu lämnar jag detta:och åker till detta:
Peace

Nedräkning: 2 dagar kvar

Det har varit skitväder här idag och jag är klar med all packning, så jag har suttit inne och lärt mig mitt nya redigeringsprogram. Hittade några klippt från i höstas när jag och min polare Erik som jag drog ihop. Tiden går riktigt fort när man sitter och pillar så jag kommer nog inte lida av trisstress under vindfattiga dagar...

Autumn rippin' from Markus Rydberg on Vimeo.Nu ska jag hem till tjejen för att baka pizza och mysa. Emma pluggar fortfarande så hon följer inte med till pozo. Det känns väldigt segt och konstigt att åka ifrån henne, men hon kommer ner på påsklovet så det känns lite lättare när man tänker på det! =)Peace out


  


Nedräkning: 3 dagar kvar

Vad skulle jag göra utan mina tjejer? Mammor har en oförklarlig förmåga att få ner saker i resväskor och flickvänner vet exakt vad som skall tas med i necessären. Så är det bara=)

Jag börjar faktiskt få en påtaglig resfeber. Detta är min första längre resa så det är mycket att tänka på....

Peace


Nedräkning: 4 dagar kvar

Idag har jag packat ner mina kläder, fenor, stroppar etc. Men när jag hade kommit en bit på vägen insåg jag att min resväska är för liten. Så nu blir det att shredda gekås eller nåt och skaffa en större bag. Jag har också fixat ett redigeringsprogram med lite hjälp från min kompis Victor. Nu har jag lite att pilla med där nere =)

Peace
Nedräknig: 5 dagar kvar

Idag har jag packat ner mina prylar. Det får bara väga 30 kilo per vindsurfingbag, så var det en del meck att få ner allt (det är en ganska otymplig sport i det avseendet). Men det löste sig fin fint så nu är det bara lite packning kvar som gäller innan jag är helt redo för att borda planet. 

Peace

Nedräkning: 6 dagar kvar

Idag har jag tagit fram alla grejer som ska med. Blev en hel del. 3 brädor, 4 segel och alla tillbehör som behövs.
Det är alltid lika kul att nörde lite med prylarna=)

Nu ska jag och min flickvän Emma käka på resturang och sedan kolla på Avatar. Det ska bli cool att se den! 

Peace

Nedräkning: 7 dagar kvar

Yeezir, nu är det bara en vecka kvar tills jag chillar järnet i pozo. Har satt på segelnumrerna idag med. Nu börjar det närma sig på riktigt...

Peace!


Nedräkning: 8 dagar kvar.

Idag har jag hämtat en 3,7:a (som jag hoppas jag får segla mycket med i Pozo) på shopen. Tack till andreas som lånar ut sitt (då mitt inte har kommit än). 
Fixade segelnummer också, håll utkik efter s-313 på cutres webcam ;)

Peace!

Nedräkning: 9 dagar kvar

idag när jag kollade upp lite saker inför resan på nätet hittade jag denna låten från musikhjälpen med Tingsek och Timbuktu. De får till ett galet gung!


Peace

Nedräkning: 12 dagar kvar

Idag har jag och Emma tagit fram kläder som jag ska ha med mig till Pozo. Blev en skaplig hög.

Peace


Nedräkning: 13 dagar kvar

Nu är det dags att börja räkna ner för pozo. Det ska bli riktigt kul att få känna på hur det är att få segla konsikvent i en längre period. Jag ska försöka hålla er så uppdaterade som möjligt!  

Peace


Foto: John Påhlsson


RSS 2.0