skön rulle

Hittade en schysst film som Florian Ljung har släppt i väntan på vind.

Enjoy, Peace


Rack

Tjena. Jag har varit dålig med uppdateringarna på det sistone. Men man vet ju inte riktigt vad man ska skriva om när det inte är segling....

Iallafall så har jag och farsan nu rackat våran buss igen. Fy F"n va det är goare att ha grejerna där än att hålla på och packa in och ut bilen hela tiden. Jag rekomenderar att köpa en buss till alla surfare!
Det ser ut att kunna bli något till helgen! Hoppas!

Peace out


smidigt.se

Äntligen!

Shit va gött det är att segla med polare! Ett gött gäng var ute. Jag, Hellman, Gurra, Fredrik, Lill-fredrik mm.
Riktigt kul. Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde det skulle vara. Fördelen här hemma är att det blir vågor man kan leka med även när det blåser 5,3!

Det kanske blir lite vind i helgen. Då hoppas jag se glada miner på vattnet igen! 

Peace

 
Handskar och huva på, men ändå lika kul!
Bilden har jag lånat från kulingvarning.


Imorgon?

Tjena!

Med mitt vanliga flyt så drog ju traden igång några dagar efter jag åkte hem. Men det känns ändå riktigt skönt att vara hemma hos familjen och polarna igen!

Imorgon ser det ut att bli vind. Åsa kan funka, jag hade inte klagat på den sverigepremiär där! Kanske lite kallt, men det är väl bara att bita ihop..

Peace out  

Mitt nya rum

Skön bild jag såg i Köpenhamn..

Nice att vara hemma hos instrumenten igen!


Hemfärd

Yes, då bär det av hemmåt igen! Det blev dock en månad mindre här än planerat på grud av utebliven vind och annat (rekommenderar starkt inte att åka på surfresa ensam). Jag åker inatt och med en mellanlandning i Madrid ska jag vara i Köpenhamn vid tvåtiden imorgon. Det känns faktiskt riktigt skönt att åka hem!

Om jag ska summera min resa så har den inte blivit som jag tänkt mig. På åtta veckor har jag fått två bra dar här i Pozo, en bra dag i Salinas och en oförglömlig session i Maspalomas. Det var nog den bästa dagen i mitt liv hittills!
Så att säga att denna resan var en surfmässig flopp (med Maspalomas som ett undantag) är allt annat än en underdrift. Men att detta har varit den sämsta vintern på 14 år (om man snackar med localsen) kanske gör att vi får den bästa våren någonsin hemma , HOPPAS!!! Jag ser fram emot att segla med polarna där hemma igen. För inget slår ju en fin surfdag hemma på Läjet....

Jag kommer fortsätta att hålla bloggen vid liv, så stay tuned for some Swedish Action Boizzz and Girlzzz

Ta det lugnt så ses vi på vattnet snart!

Peace


Jag gör en arial i Maspalomas, Underbar dag!
Sol

Jag bjuder på denna!


Shit!

Köre en stund idag men det var ingen planing. Det ser rätt dåligt ut på prognosen, det kanske kan bli lite på söndag sen verkar det bli dött igen.

Not nice!bild från google

Trött efter helgen

Tjena, det har varit segling hela helgen så jag är helt slutkörd. Lyckades sätta en bakåt och kom ännu närmare Takan=)

Idag har det varit lugnt, men det ser ut som om det kan bli lite på tisdag!

Peace out

Äntligen segling

Ja, idag fick jag äntligen seglat! Körde både ett förmiddags och eftermiddagspass. Det senare med 4,2 och vågbrädan. Satte nästan en taka. Twinsern gör det lätt att spinna runt!

Det ser bra ut för imorgon. Swellet har rätt riktning så det kan bli bra för hopp :)

Peace out!


I väntan på bilder

Tjena. Jag har fått lite feta bilder på mig från faro idag. Tänkte lägga upp dem här, men jag ska göra bloggen bredare för att göra bilderna rättvisa först! Min tekniska flickvän är i London, så bilderna kommer väl upp på fredag eller nåt. Så håll utkik!

Här kommer en grym låt av Damian "Jr.Gong" Marley istället. Enjoy

Peace


Lovande

Yezzz, det ser riktigt lovande ut för helgen! Hoppas att prognosen stämmer. Hade varit så grymt gött!

Peace out


http://windguru.cz/se/index.php?sc=49348

sol och vindfattigt som vanligt

Så idag är det att steka som gäller.......


SCHTEEEEEEK

lugnt och skönt

Idag var det dåligt med vind, men jag stack ut för snurra segel och ha lite kul. Sen gick jag till Vecindario för att köpa mat, och då såg jag en hund som såg ut att vara en blandning mellan hund och rådjur. Skumt!

Det ser ut att bli vind i veckan. NAJS!!!!!

Peace out


Man kanske inte ser det så bra på denna bilden, men hunden såg verkligen ut som ett litet rådjur.....

Platt men kul!

Idag var det frånlandsvind som vanligt, men lite mer tryck. Det var gött att få komma ut på havet och plana igen=)

Här är en liten filmsnutt på mig från Juan Grande. Jag har inte haft en enda dag med bra hoppförhållanden så ni får lite mer vågridning! Det kanske kommer lite hoppfilmer nästa helg om vi har tur!

Peace out

Where the action is from Markus Rydberg on Vimeo.Nu får det tamejfan börja blåsa snart!

Det börjar faktiskt bli riktigt segt här i Pozo nu. Även om det är soligt och varmt är det drygt. Jag bor ensam i hostlet, så jag har ingen att snacka med, och surfbegäret börjar tära på både kroppen och humöret! Det är nästan så man längtar hem till snön;)

Peace

Maffigt månljus i Pozo


Musik

Hejsan!

Idag är det dåligt med vind igen, så jag har solat och skrivit musik. För er som inte vet så är jag även musiker. Jag gick estet musik på gymnasiet och sysslar mycket med det. Att få med sig en gitarr eller bas hit var lite struligt, så jag gör nu musik via ett datorprogram istället.

Jag är väldigt intresserad av Hip-Hop, därför blir det en hel del beats. Jag och några polare gör låtar tillsammans undet namnet The Altoids, lyssna gärna! Jag har också startat och spelat i bandet Nudity is not a crime. I höstas var vi på Sverigeturné i drygt två månader. En riktig roligt tid med grabbarna!

Till helgen ser det ut att kunna bli vind, Hoppas!

Stay tuned/ Lille-Mac


Reason är en bra grej och rolig att fördriva tiden med!

Long walk

Jag gick fram och tillbaka till vecindario innan (hittade ett bra headset som blev godkännt av Emma). Men shit vad trött jag blev. Över två timmars promenad, ovanligt för att vara mig!

Jag hittade också en schysst bild på mig från Faro-sessionen för några veckor sedan på cutres blogg. Enjoy!

Peace


Photo by: Dani Miguel

Mitt ya headset funkar utmärkt!


Ett nytt fan?!

I morse var det lätt frånlandsvind och sol. Så det fick bli att dra ner till stranden för att sola. Men efter en stund drog det på lite så jag riggade 5,3:an och stack ut. Det var dåligt tryck så det blev mest att guppa runt och snurra lite segel. Det roligaste med denna sessionen var dock att det simmade runt en tysk gubbe i badmössa och hejade på. Han skrek och tjoade när jag gjorde upwind 360, drog rigg med hjälp av masten, helikoptersalg mm. Alltså, jag höll på att knäcka mig hela tiden.Vilken snubbe!

Nu ska jag nog ta mig upp till Vecindario och köpa ett headset. Jag har fått order av föräldrarna och Emma, för dom hör mig så dåligt när jag snackar genom datans mic...

PeaceMitt tyska fan tar sig tillbaka till husbilen efter ett dopp...


Träningsredskap

Yes, man tager vad man haver. En 8 liters vatten dunk funkar utmärkt som en hantel!

Peace out


Lugnt i värmen

Idag är det dåligt med vind så jag har tagit det lugnt och strechat lite. Det känns som en bra grej att göra för att bli lite smidigare i luften och att förhindra skador. Senare idag blir det ett träningspass skulle jag tro!

Jag har också bestämt mig för att inte raka bort min otroligt tätväxta mustach före jag har satt 5 pushloops. Det känns som en bra morot. Den funkar ju nu när inte Emma är här, för då hade den rykt efter en gipp....

Ta det lugnt i slasket där hemma// Peace

Lugnt i Pozo

Världens sötaste tjej som inte gillar mustacher^^

RSS 2.0